בס"ד


חלק בית יוסף בהשגחת הרבנות רעננה
בכל אחד מהמוצרים המוצגים באתר מופיע גם השימוש המומלץ שלו: צלייה (מנגל) / בישול (קדירה / סיר) / בישול איטי או אחר.
כשמארחים חברים למנגל, הכמות המומלצת היא 400 גרם בשר למבוגר ו- 300 גרם לילד. במידה ואתם רוצים להתמקד בבשר ולא מתכננים לשלב גם פחמימות (פיתות / לחם) וסלטים - ניתן גם להזמין 500 גרם למבוגר ו- 400 גרם לילד. כדי להקל עליכם עוד יותר, הוספנו באתר מחשבון בשר שמאפשר לכם לדעת מה הכמות המומלצת בהתאם לכמות האורחים. תיהנו ותספרו לנו איך היה :)
כל ההזמנותשהושלמו באתר בימים א'-ה' עד לשעה 15:00 יסופקו לאזורי החלוקה באותו היום. הזמנות שהושלמו לאחר שעה 15:00 יישלחו ביום העסקים הבא, יום שישי עד השעה 13:00.
החנות פעילה בימים א'-ה' בין השעות 9:30-21:00 ובימי ו' בין השעות 9:00-13:00
בהזמנות דחופות נדרש תיאום עם מנהל האתר. בשבתות וחגי ישראל החנות סגורה
.
בשלב זה אנו מגיעים ל: כפר סבא, רעננה, הרצליה, הוד השרון, רמת השרון, כפר שמריהו, רשפון, נתניה, אבן יהודה, כפר יונה.
כן, אתר האינטרנט שלנו מאובטח בתעודת אבטחה SSL ועושה שימוש במנגנוני האבטחה הנהוגים בסליקת כרטיסי אשראי ברשת.
אנו נותנים 100% אחריות למוצרנו - מכיוון שאנו בטוחים באיכות מוצרנו והמוניטין שלנו הולך לפנינו. לכן במידה וקיבלתם מוצר שאתם חשים שאינו טרי או לא עונה על הציפיות שלכם תוכלו להחזירו ולקבל החזר כספי מלא. בתנאי שכל זאת נעשה במעמד קבלת המשלוח. אולם לאחר עזיבת השליח לא נוכל לקבל בחזרה את המשלוח ע"פ תקנות משרד הבריאות.
רוב המוצרים שיוצאים מהמפעל נארזים באריזת וואקום, מצוננים היטב, נסגרים בשקית טרמית אישית ונשלחים בתנאי הובלה שנמצאים תחת פיקוח משרד הבריאות. ע"פ תקנות אלו, למוצרי הבשר במפעלנו יש אורך חיי מדף ארוכים ביותר, דבר המבטיח לכם מוצר טרי בוודאות. בנוסף, בהגיע המשלוח אליכם אתם תוכלו לראות את צבע הבשר ולהרגיש שהבשר עדיין קר ומוכן לבישול / צלייה או לחילופין - הקפאה.
ע"פ תקנות משרד הבריאות, אטליזים וחנויות בשר רגילות אינן רשאים לייצר מוצרי בשר (כגון המבורגרים, קבבים, מרגז, צ'וריסוס וכו'). כשאתם קונים במיט נט אתם קונים למעשה ממפעל בשר המפוקח ע"י משרד הבריאות ופועל תחת כל התקנים המחמירים ביותר. תקנות אלו מחייבות את המפעל בתנאי ייצור, עיבוד, אריזה, קירור ושילוח ברמה המוקפדת ביותר.